Андрій Ісіченко йде на вибори разом з командою Світличної

Четвер, 27 серпня 2020, 09:14
Харківськй бізнесмен, засновник підприємства з виробництва м’якої тари, продукція якого має попит в хімічній, будівельній, харчовій та інших галузях країн Євросоюзу Андрій Ісіченко долучився до команди Юлії Світличної.
Андрій Ісіченко йде на вибори разом з командою Світличної

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Напередодні виборів прийняв для себе ще одне важливе рішення - працювати задля розвитку і процвітання своєї̈ громади, району та області в команді Юлії Світличної - лідера, який вміє розбиратися в проблемах досконально і брати на себе відповідальність за їх вирішення. В цьому мав можливість переконатися на власному досвіді під час роботи Юлії Олександрівни на посаді голови Харківської обласної державної адміністрації.

«Блок Світличної «Разом» близький мені за рішучістю та швидкістю розв’язання важких і складних питань, за здатністю залучати, мотивувати та надихати людей працювати разом на результат без зайвого пафосу. Саме в команді Юлії Світличної я бачу потенціал професіоналів та реальні справи. Тому працювати пліч о пліч з такими людьми – для мене великий виклик і велика, відповідальність, поєднана з можливістю збагачувати позитивний досвід командної роботи», - написав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до команди Світличної долучився заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру Костянтин Рибалко.

comments powered by HyperComments