Починати правильно не з гасел: кандидат у мери Харкова Ігор Черняк розповів, що відрізняє їх команду від конкурентів

Четвер, 27 серпня 2020, 16:31
Ігор Черняк, який раніше заявив про наміри йти на вибори мера Харкова з командою Юлії Світличної, озвучив принципи міського самоврядування.
Починати правильно не з гасел: кандидат у мери Харкова Ігор Черняк розповів, що відрізняє їх команду від конкурентів

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook

«Ну що, друзі? Настав час говорити змістовно! Говорити про те, що дійсно відрізняє та вирізняє нашу команду - наявність чіткого бачення, ідей та змістів!

Безумовно, ми озвучимо наші пріоритети. Однозначно, ми покажемо і пояснимо перші кроки. Очевидно, ми запропонуємо шляхи вирішення існуючих у нашому місті проблем.

Проте, починати правильно не з гасел чи красивих візій. Починати потрібно з принципів. Саме з принципів. Принципів міського врядування - як основних засад, що визначають напрямок розвитку міста. Ключових ідей, які стануть основою для прийняття рішень. Ціннісних орієнтацій, які будуть покладені в основу міської політики.

Ми переконані, що управління містом має здійснюватися на таких засадах: - прозорості - відкритості - ефективності - соціальної спрямованості - сталості розвитку - чесності – інноваційності.

Безумовно, деякі запитають: «а гдє про скориє помощі?». Як власне - де про труби? дороги? І ремонт у під‘їздах? Проте, якісні дороги, комфортні умови та сучасні мережі можуть з‘явитися лише тоді, коли управлінська команда об‘єднана навколо спільних принципів і керується ними при прийнятті рішень. Саме тому, ми починаємо з того, про що на місцевому рівні ще ніхто не говорив. Саме тому, ми пояснимо і розкриємо значення кожного з озвучених принципів. І саме цим ми відрізняємося від тих, хто пропонує партійні прапори та бренди замість ідей та змістів! Тож, не перемикайтесь!», - написав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ігор Черняк вимагає заборонити залучати бюджетників до політичних акцій.

 

comments powered by HyperComments