Повернути повагу до професії вчителя: кандидат у мери Харкова Черняк вимагає заборонити залучати «бюджетників» до політичних акцій

Середа, 26 серпня 2020, 15:33
Користуючись безправ’ям педагогів міська влада Харкова перетворила їх у масовку на власних заходах.
Повернути повагу до професії вчителя: кандидат у мери Харкова Черняк вимагає заборонити залучати «бюджетників» до політичних акцій

Про це пише у своєму дописі в соцмережі Facebook кандидат у мери Харкова Ігор Черняк.

«Мова йде про фактично повне безправ'я тих, кого в народі називають «бюджетниками» - перш за все вчителів шкіл і вихователів дитячих садків. Ні для кого не секрет, що саме їх міська влада системно привертає для вирішення тих чи інших «непрофільних» завдань.

Рознести продуктові набори? Розклеїти листівки? Роздати агітаційну продукцію? Виступити масовкою на заході, який «за підтримки» і «під патронатом»?

На все це спускають рознарядки зверху. Все це і багато іншого наші вчителі і вихователі змушені робити, підкоряючись наказам і вказівкам», - пише він.

За словами Черняка, першим кроком для здолання цього ганебного явища має бути пряма і документальна закріплена заборона на залучення вчителів і вихователів до виконання будь-яких «невластивих» їх професії функцій.

«Так, ми будемо про це говорити в ході нашої кампанії. Так, ми будемо цього добиватися в міськраді. Так, давно пора згадати про гідність і повагу до професії вчителя!», - написав він.

Нагадаємо, Ігор Черняк йде на місцеві вибори за підтримки народного депутата Юлії Світличної. Заявив про готовність іти на місцеві вибори в команді Світличної й Голова правління ХАЦ Дмитро Булах. Приєднався до команди й ветеран АТО/ООС, громадський діяч Микола Сапелкін.

comments powered by HyperComments