Запит до Кабміну щодо відновлення сполучення з найвіддаленішими районами Харківщини був лише від нардепа Світличної - прес-служба УЗ

Середа, 16 вересня 2020, 10:26
На Харківщині досі не відновлено повноцінне залізничне сполучення з деякими районами області.
Запит до Кабміну щодо відновлення сполучення з найвіддаленішими районами Харківщини був лише від нардепа Світличної - прес-служба УЗ

Зокрема, мешканці Барвінківського та Близнюкивського районів витрачають на дорогу до обласного центру по 8 годин.

Прес-секретар Південної залізниці в ефірі програми «Про головне» на «Українському радіо Харків» розповіла, що наразі лише народна депутатка України Юлія Світлична спрямувала свій запит до Міністерство інфраструктури України щодо відновлення такого сполучення.

«Вона зверталась до міністра інфраструктури Криклія та директора регіональної філії Південно залізниці Миколи Уманця. Питання стосувалося такого плану, щодо вирішення питання відновлення руху та збільшення кількості приміських поїздів та недопущення скорочення кількості вагонів приміських потягах. Також йшлось про відновлення курсування приміського електропоїзду сполучення Харків – Козача Лопань, а також збільшення приміських поїздів в межах Балаклійської та Барвінківської територіальних громад», - сказала вона.

Раніше ми писали, що жителі Лозівського району звернулися до Юлії Світличної з проханням про допомогу у вирішенні наболілих питань, у тому числі скасування рейсів приміських електричок і істотного подорожчання вартості проїзду.

 

comments powered by HyperComments