У Харкові на хабарі погорів військовий комісар (ФОТО)

Середа, 23 вересня 2020, 09:27
За 8,5 тисяч гривень військовий хотів отримати від військовозобов’язаного харків’янина за безперешкодну постановку на військовий облік та одержання приписаного квитка.
У Харкові на хабарі погорів військовий комісар (ФОТО)

Як повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, хабарника було затримано 22 вересня, одразу після отримання грошей.

Вирішується питання  щодо повідомлення фігуранту підозри у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у липні у Харкові голову військово-лікарської комісії спіймали на хабарі. Голова військово-лікарської комісії яка є директором однієї з медичних установ Харківської області за гроші обіцяла батькам «відмазати» дитину від служби в армії.

Також у липні на Харківщині СБУ викрила групу посадовців поліції, причетних до вимагання грошей з наркоманів. Група поліцейських, серед яких були представники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, вимагали гроші від наркозалежних, яких відстежували під час забирання наркотиків з так званих «закладок».

 

comments powered by HyperComments