У Харкові голову військово-лікарської комісії спіймали на хабарі (ФОТО)

Середа, 15 липня 2020, 18:08
Голова військово-лікарської комісії яка є директором однієї з медичних установ Харківської області за гроші обіцяла батькам «відмазати» дитину від служби в армії.
У Харкові голову військово-лікарської комісії спіймали на хабарі (ФОТО)

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Гроші отримувала двома траншами. Сума першого склала 12 тис. грн. 14 липня 2020 року, під час отримання другого траншу в розмірі 700 доларів США, правоохоронці викрили жінку на отриманні неправомірної вигоди.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


Нагадаємо, 10 липня на Харківщині СБУ викрила групу посадовців поліції, причетних до вимагання грошей з наркоманів. Група поліцейських, серед яких були представники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, вимагали гроші від наркозалежних, яких відстежували під час забирання наркотиків з так званих «закладок».

У січні територіальним управлінням ДБР у м. Полтава під оперативним супроводом Харківського управління ДВБ НП України та процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області виявлено факт одержання неправомірної вигоди підполковником, старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Київського ВП ГУ НП в Харківській області.

17 січня слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.

comments powered by HyperComments