Комунальники Кернеса заставляють «Харків-арену» забрати все майно з футбольних полів академії «Металіст» - ХАЦ

Понеділок, 2 листопада 2020, 15:16
Суд задовольнив позов КП «Харківський міський центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» до ДП «Харків-Арена» щодо звільнення земельної ділянки футбольної академії «Металіст» від майна.
Комунальники Кернеса заставляють «Харків-арену» забрати все майно з футбольних полів академії «Металіст» - ХАЦ

Про це стало відомо з рішення суду, пише «Харківськи й антикорупційний центр».

Комунальники звернулися до суду з позовом щодо звільнення земельної ділянки 6310136900:01:007:0024 площею 2,8511 га від всього майна, балансоутримувачем якого є ДП «Харків-Арена».

Нагадаємо, що розпорядженням Кабінету Міністрів України №234-р від 11.04.2018 "Про визначення органу управління майновими комплексами та корпоративними правами, конфіскованими за рішенням суду", віднесено майнові комплекси (рухоме та нерухоме майно, земельну ділянку, товарні знаки), конфісковані у ПАТ «Футбольний клуб Металіст», ТОВ «Металіст Холдинг» і «Металіст-Арена» до сфери управління Харківської облдержадміністрації.

Розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації від 30.05.2018 № 400 балансоутримувачем майнових комплексів та корпоративних прав визначили Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

comments powered by HyperComments