«Усе вщухне, зустрівшись з мудрістю» - Т. Кагановська запросила опонента до співпраці над розвитком Харківського університету

Вівторок, 1 червня 2021, 22:17
Лідер голосування у першому турі виборів ректора Харківського університету їм. В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська звернулася до виборців та команди опонента напередодні другого туру.
«Усе вщухне, зустрівшись з мудрістю» - Т. Кагановська запросила опонента до співпраці над розвитком Харківського університету

«Шановний Ігорю Олександровичу! Знаю Вас принаймні 15 років. У нас завжди були конструктивні відносини. Вибори – виборами, дебати – дебатами, але все ж таки ми повернемося до співпраці. Університет один, ділити нам нічого», – зазначила декан юридичного факультету на своїй Facebook-сторінці.

За її словами, треба працювати й далі над розвитком ХНУ.

«Це наш спільний шлях та доля. Всі непорозуміння, що виникли в емоціях, ми подолаємо», – впевнена Тетяна Кагановська.

Кандидатка на посаду ректора Каразінського закликала всіх пам’ятати: скільки людей, стільки і думок.

«В цій поліфонії – велич та успіх Каразінського університету! Нам треба берегти репутацію університету, чудову атмосферу взаємоповаги та співпраці, прагнення до нових вершин!», – каже вона.

Тетяна Кагановська вважає, що вибори «треба залишити в славетній історії Каразінського 2 червня 2021 року». «А вже 3 червня єдиний у своєму багатоманітті класичний Каразінський університет знову закатає рукави та продовжить виконувати непросту місію – Cognoscere. Docere. Erudire», – резюмує кандидатка на посаду ректора Каразінського.

Другий тур виборів ректора ХНУ призначений на 2 червня.

comments powered by HyperComments