Харкiв

12:27
Восьме засідання по суті у справі Кернеса триває у суді Полтави. Сьогодні допитують ще трьох свідків: охоронців мера Олександра та Сергія Власенка, слідчого Олександра Колесника, а також потерпілого Сергія Ряполова.
11:21
Близнюківський та Коломацький райони отримали нових голів державних адміністрацій. Відповідний документ підписав Петро Порошенко.
11:00
Сьогодні, 1 лютого, має відбутися засідання у справі бійця АТО Олександра Ружанського. Він боровся проти корупції в системі військової прокуратури сил АТО. Чоловіку висувають звинувачення в тому, що він нібито вчинив хуліганство у вересні 2015 року.
10:10
Поблизу заводу ім. Малишева спеціалісти шукають вибухівку. Біля підприємства зібралися правоохоронці та вибухотехніки.
08:39
Керівників «Харківобленерго» підозрюють у грошових махінаціях. Йдеться про те, що керівництво цього підприємства завдало чималу шкоду державі. Її оцінюють у 31, 30 млн гривень.
07:57
Трагедія сталася на річці Лопань. Водій авто ВАЗ-2105 не зміг впоратися з управлінням, коли їхав по слизькому шляху вулиці Підгірної (Ленінський район). Чоловік не в силах був вибратися з-під криги та загинув.
18:20
Харківську лікар-волонтера, яку було поранено поблизу Майорська, відправили на лікування до Киева. Вона, за словами столичних колег, має повернутися до роботи вже за три тижні.
15:44
Лікар волонтерської швидкої отримала осколкове поранення, а водій неглибокі порізи.
15:09
Водія легкового авто затиснуло металевими частинами кузова, рятівники вирізали його гідравлічними ножицями.
15:16
У Харкові біля кар’єра на Немишлі сталася аварія за участю відразу чотирьох авто: автобуса, «десятки», водовозки та «Ланоса».