Харкiв

15:28
Під час прес-конференції, присвяченій проекту «Родинне коло», була порушена проблема байдужості держави до сімей загиблих.
15:17
Індійські партнери співпрацюють із чималою кількістю харківських промислових підприємств таких, як «Електроважмаш», «ФЕД» та інш. Крім того, у вищих навчальних закладах Харківщини навчається близько двох тисяч індійських студентів, які переважно опановують медичні та IТ- спеціальності. Усе це співробітництво слід продовжувати і надалі.
14:18
Мова йде про інкасаторську автівку, яка перекрила рух трамваїв на Холодній горі.
13:58
Інцидент за участю трьох авто стався на Олексіївці (проспект Людвіга Свободи). Аварія відбулася навпроти супермаркету «Клас».
13:31
Мова іде про інцидент на вулиці Маяковського у Харкові. Там "Toyota" перекрила рух трамваїв.
13:03
За минулу добу рятувальники отримали 11 викликів, які пов’язані були з тим, що автівки застрягли в снігу або на ділянках дороги з ожеледицею.
12:04
Робота в ОДА - це прекрасний старт для професійної або політичної діяльності.
11:40
Через сходження трамвая з рейок на Плеханівській перекрили міст. Унаслідок цього біля станції підземки «Малишева» утворився величезний затор.
10:21
Кризові психологи проекту «Родинне коло» розповіли, як саме вони надають допомогу кожній віковій категорії. Зокрема, вони зосередили увагу на допомозі дітям, які як і дорослі, переживають втрату.
20:40
Сьогодні кризові психологи під час своєї прес-конференції розповіли про майбутню зустріч сімей загиблих військових, яка відбудеться в Харкові 30 січня.