Розгляд справи про замах на М. Добкіна і Г. Кернеса продовжать 16 листопада (ФОТО)

Четвер, 29 жовтня 2009, 09:09
Судові слухання у справі про замах на житті мера Харкова Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина Кирила продовжаться 16 листопада.
суд україни

28 жовтня суд зупинився на допиті основного свідка від звинувачення Бориса Зайцева.

На наступному засіданні суд продовжить допитувати Зайцева, який і надав аудіозапис, що став основою для звинувачення.

На плівці Олег Медведєв обговорював із Зайцевим замах на Геннадія і Кирила Кернесов, а також на Михайла Добкіна.

Юристи Медведєва повідомили, що в справі з'являться нові свідки від захисту.
 

Нагадаємо, зараз у справі про замах на життя мера Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина Кирила проходять всього 6 свідків, серед них – вищезазначений Борис Зайцев, В’ячеслав Картавих, який стверджував, що Медведев не збирався вбивати Добкіна і Кернесов, а також четверо співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, 3 липня Київський районний суд дав санкцію на арешт Олега Медведєва, звинуваченого в організації замаху на мера Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина. Раніше він вже побував під арештом у цій же справі (Олега Медведєва заарештували в грудні 2007 року). У червні 2008-го запобіжний захід змінили на підписку про невиїзд. В кінці липня 2008 року Геннадій Кернес представив аудіозапис розмови двох чоловіків, які обговорювали деталі замаху, і один з голосів належав Медведєву.
 

comments powered by HyperComments