Поліція розшукує стрілявших по автівці радника губернатора

П'ятниця, 2 грудня 2016, 09:53
Повідомлення про обстріл автомобіля надійшло до Нововодолазького відділення поліції 01 грудня о 17:35.
Поліція розшукує стрілявших по автівці радника губернатора

За словами правоохоронців, 30-річний чоловік розповів, що він на автомобілі «Мітсубіші L-200» рухався по автодорозі "Харків-Красноград-Перещепіно" поблизу села Павлівка. Невідомий, на автомобілі "ВАЗ 2106-2103" темного кольору, підрізав його автомобіль, після чого він почув постріли з автоматичної зброї. Коли заявник зупинився, побачив сліди від куль на своїй іномарці. Внаслідок події постраждалих осіб немає.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини та вживаються заходи для розшуку осіб, які причетні до даної події, повідомили у відділ комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, як стало відомо "Справжній Варті" з кількох джерел, замах стався 1 грудня близько 18.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони Олег Ширяєв разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини. Під час руху Mitsubishi L200 почав підрізати ВАЗ, з якого пролунали постріли.  Але засновник "Східного корпусу" та супроводжуючи його особи не постраждали.

Наразі джерела "Справжньої Варти" пов'язують постріли на Окружній з операцією, яку "Східний корпус" та Екологічний корпус "Азов" провели спільно з ОВР  "Правий сектор" та екологічной групою "Печенеги" поруч з селом Просяне, де було випилено близько 20 га дубів На початку тижня активісти під'їхали, зупинили роботу, викликали поліцію.

 

comments powered by HyperComments