Підлітки обікрали дачі під Харковом

П'ятниця, 27 січня 2017, 18:36
"Працювали" кілька місяців
Підлітки обікрали дачі під Харковом

У скоєнні злочину викрито двох 17-річних підлітків.  Під час розшукових дій дільничними офіцерами поліції було встановлено, що до злочину причетні двоє 17-річних мешканців селища Ков’яги, які протягом декількох місяців скоювали крадіжки електроінструментів та речей домашнього вжитку.

Під час проведення санкціонованого обшуку працівниками поліції у помешканні одного з підозрюваних були виявлені викрадені речі. Речові докази направлені на експертизу.

Як пояснили молодики, крадіжки вони скоювали, щоб поліпшити скрутне фінансове становищем.

Слідчим відділом Валківського ВП відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Раніше правоохоронцями Балаклійського відділу поліції був затриманий 43-річний мешканець села Вольне. Він розповів, що протягом тривалого часу стежив за дачнмм будинком у селі Нова Серпухівка аби пересвідчитися, що господарі там не мешкають і приїжджають дуже рідко. Він пошкодив замок і таким чином потрапив до помешкання. Чоловік виніс звідти майно, яке потім збирався продати, а отримані гроші витратити на власні потреби.

comments powered by HyperComments