У Харкові розкриті тяжкі злочини минулих років

Неділя, 19 лютого 2017, 06:01
Грабіж підприємця і вуличних грабіж
У Харкові розкриті тяжкі злочини минулих років

Як повідомили у ГУНП, у жовтні 2016 року до Богодухівського відділу поліції звернувся 43-річний місцевий мешканець, приватний підприємець. Заявник розповів, що двоє невідомих в «балаклавах» зайшли до його офісного приміщення, зв’язали липкою стрічкою охоронця та заволоділи сейфом з документами та грошима у сумі близько 250 000 гривень. Після чого втекли з місця події.

У скоєнні злочину правоохоронці викрили раніше неодноразово судимих 23 та 49-річних жителів Богодухова. Речові докази вилучені.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Відносно зловмисників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

У травні минулого року до Основ'янського відділення поліції звернулася 51-річна жінка. З її слів стало відомо, що на вулиці невідомий бризнув їй в обличчя газовим балончиком та зірвав золотий ланцюжок.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з оперативниками відділу викрили у злочині 38-річного мешканця Мерефи, раніше судимого за майнові злочини.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше затримані вуличні грабіжники, які грабували жінок.

comments powered by HyperComments