Душителя з Краснокутська засуджено на 12 років

Вівторок, 21 березня 2017, 16:42
Він задушив свою жертву шнурком від взуття
Душителя з Краснокутська засуджено на 12 років

Мотив вбивці - користь і жага грошей.

Заради 8 тис. грн. краснокутець задушив знайому жінку шнурком від взуття.

"У ніч вбивства злодій разом з товаришами гостив на роботі у жінки, яка охороняла приміщення одного з місцевих кафе. Він дізнався, що у неї при собі є велика сума грошей. Через деякий час зловмисник попрощався та нібито пішов додому. Дочекавшись, коли всі друзі розійдуться, він постукав у двері та сказав знайомій, що забув мобільний. Вона впустила його до кафе і стала допомагати шукати телефон. Коли жінка повернулася до нього спиною, вбивця накинув їй на шию зашморг і задушив", - розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Пісоцький.

Щоб приховати злочин, він вирвав камери спостереження, які знаходилися у приміщенні, та викинув їх до вигрібної ями.Зранку вбивця роздав борги. Близько 5 тис. грн. що залишилися, заховав у металеву банку  та прикопав у сараї.

Нагадаємо, що  35-річний чолові з Чугуївщини наніс старенькій вісім ударів ножем в тулуб. Після чого забрав мобільний телефон, пляшку горілки та втік.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Також було засуджено вбивцю, який за 8 грн. забив монтировкою пенсіонерку.Він вдерся до квартири 78-річної знайомої та забив її до смерті монтировкою.

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments