Поліція зловила "мінера" супермаркету "Клас" і тепер вирішує, що з ним робити

Четвер, 23 березня 2017, 15:24
Ним виявився 46-річний безробітний
Поліція зловила "мінера" супермаркету "Клас" і тепер вирішує, що з ним робити

Працівники Управління Служби безпеки України в Харківській області спільно зі співробітниками Немишлянського відділу поліції виявили у скоєнні правопорушення проти громадської безпеки 46-річного харків’янина.
Відомо, що у понеділок близько 23:07 раніше не судимий безробітний чоловік, маючи намір, спрямований на порушення функціонування громадських закладів торгівлі, зателефонував до оператора служби «102» та повідомив про закладення вибухівки в одному з місцевих супермаркетів, розташованому на проспекті Московському.
- Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Немишлянського ВП полковник поліції Андрій Ліхачов, - повідомили у ГУНП.

На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного.

Нагадаємо, що нічний "шухер" на Московському виявився блефом/ Доповнено. Вибухівки, яку заклали телефонні терористи, не знайшли.

Також  встановлюється особа, яка "замінувала" офісну будівлю на Бажанова. Інформація про начебто закладену вибухівку у двоповерховій будівлі на вулиці Маршала Бажанова 21/23 надійшла до поліції о 10:10.

30 січня близько 10:30  інформація про начебто закладену вибухівку в адмінбудівлі ХОДА надійшла до поліції близько 10:30. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Жодних вибухових пристроїв або речовин правоохоронці не виявили.  Раніше 25 січня перевіряли на вибухівку ринок на проспекті Тракторобудівників. Раніше бомби не знашли у будівлі ветеранів СБУ за адресою вул. Академіка Проскури, 1а з`явилася ввечері 13 грудня. В Управлінні Південної залізниці бомбу теж не знайшли.

comments powered by HyperComments