Робітник знайшов ключ від сейфу старого хазяїна

Середа, 29 березня 2017, 06:01
Користуючись похилим віком господаря, він потихеньку накрав у нього 7 тисяч доларів
Робітник знайшов ключ від сейфу старого хазяїна

Випадок стався у Дергачах. де зловмисник подів гроші, він так і не сказав.

"У грудні 2016 року чоловік дізнався, що 81-річний дідусь, якому він допомагав у догляді за сільським господарством, зберігає у тумбочці ключ від сейфу з грошима. Зловмисник тричі брав ключ, проникав до спальні хазяїна, де стояв сейф, та викрадав гроші. Загальна сума, якою заволодів крадій, становить майже 7 тис. доларів США", - розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна  Сотнікова.

Дергачівський районний суд Харківської області визнав винним 29-річного, раніше неодноразово судимого мешканця району,  у серії крадіжок, поєднаних з проникненням у житло (ч. 4 ст. 185 КК України).

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано банду крадіїв, які спеціалізувалися на крадіжках з домоволодінь. 21 лютого до чергової частини надійшло повідомлення від 64-річної мешканки міста Мерефи. Вона розповіла, що невідомі особи шляхом пошкодження вхідних дверей скоїли крадіжку грошових коштів та ноутбуку. Отримавши інформацію, правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. Слідством встановлено, що зловмисники причетні до низки крадіжок на території Харківської області.

Також 34-річний житель села Цупівка переїхав до Харкова, і звідти виїзжав у села, де обирав дачні будинки, у яких довгий час не з’являлись господарі. З осель забирав коштовні речі та інше майно, яке можна було швидко винести. "Воровський" промисел збагатив його на 150 тис.грн.

Поліція подозрює його у скоенні 11 крадіжок. Набіги робив у селищах Прудянка, Слатине, села Шаповалівка, пошкоджував вікна і через них проникав у будинки.

comments powered by HyperComments