Податківця на районі спіймали на хабарі

Четвер, 6 квітня 2017, 12:07
За щомісячний хабар він обіцяв не перевіряти підприємця
Податківця на районі спіймали на хабарі

Керівника районної ОДПІ ДФС затримано "на гарячому", під час отримання їм  6 тис. грн. з 10 тис.грн. "замовлених".

Досудове розслідування проводиться прокуратурою області за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Зараз слідчі прокуратури за оперативного супроводу УСБУ в області та УЗЕ в області ДЗЕ НП України проводять  обшуки за місцем роботи та мешкання підозрюваного.

Як раніше писала «Справжня Варта», дрібний сільський чиновник "заробив" на хабарі 21 тис. грн. В таку суму спеціаліст-землевпорядник однієї з сільських рад оцінив сприяння про відведення 0,15 га землі.

Зловмисника затримали "на гарячому" у власному робочому кабінеті - під час передачі йому останнього траншу у розмірі 5 тис. грн. Загальна сума неправомірної вигоди становить 21 тис. грн.

Також  засуджено майора-податківця.

У березні 2016 року податківець здійснював розслідування в кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів, зокрема алкогольних напоїв. Однак, як з'ясувалося, правопорушення було вигаданим, а обвинувачуваний виконував свою роль за гонорар. Податківець таким чином "підвищував показники".

comments powered by HyperComments