Суд вирішив долю жадібного працівника

Неділя, 16 квітня 2017, 22:08
У смт. Хорошеве Харківського району чоловік із сусіднього селища Безлюдівка за гроші допомагав 70-річній жінці по господарству в її домоволодінні. Отримавши пенсію, хазяйка у той же день розрахувалася зі своїм працівником.
Суд вирішив долю жадібного працівника

Проте заробленого зловмиснику стало замало. Він бачив, як листоноша приносила пенсію його хазяйці. Того ж вечора розбійник напідпитку зайшов у двір до бабусі, розбив вікно і вдерся до будинку. Потім з ножем, який прихопив з веранди, зловмисник накинувся на хазяйку і став вимагати гроші. Перелякана пенсіонерка дістала зі схованки усю пенсію – 1280 грн і віддала нападнику. Але навіть після цього нелюд став знущатися над жінкою – разів з десять ударив стареньку по голові, поки вона не упала. На щастя, жінка отримала  тілесні ушкодження середньої тяжкості і залишилася живою. Сталося це восени минулого року.

Харківський районний суд області задовольнив вимоги прокуратури області і визнав винним 28-річного раніше судимого мешканця селища Безлюдівка у повторному розбої з проникненням в житло (ч.3 ст.187 КК України).

За інформацією обласної прокуратури, розбійника-рецидивіста засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

comments powered by HyperComments