Харків'яни продовжують здавати свої арсенали до поліції/ Фото

П'ятниця, 21 квітня 2017, 06:02
Пістолети, револьвери, рушниці
Харків'яни продовжують здавати свої арсенали до поліції/ Фото

Остання добровільна здача - 7 гладкоствольних мисливських рушниць, 5 газових пістолетів та спецзасіб для відстрілу гумовими кулями.

Громадян, які бажають здати зброю, вибухівку або боєприпаси, просимо звертатись до Київського відділу поліції ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Алчевських, 49. Телефон відділу з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи 705-99-17.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківсько-сумські поліцейські виявили арсенал зброї. Громадяни зібрали вогнепальну зброю, боєприпаси різних калібрів та вибухові пристрої.

Раніше у Харкові знайдено склад .

Патрульні знайшли у ній тортил, патрони, гранати та ящики для зберігання патронів.

"Закладуху" виявлено у лісі, неподалік від провулку Балакірєва, - повідомили у патрульній службі.

Також  працівники Управління карного розшуку спільно зі слідчими Основ'янського відділу поліції та співробітниками СБУ провели кілька обшуків. За адресою мешкання одного з фігурантів досудового розслідування – 36-річного харків’янина – поліцейські виявили автомат, набої різних калібрів, холодну зброю та наркотичні засоби. У 38-річного чоловіка під час обшуку виявлена мінілабораторія з виготовлення наркотиків, кілька одиниць боєприпасів, в тому числі підствольні гранати.

comments powered by HyperComments