Вбив сусіда за втручання у сімейні справи

Субота, 13 травня 2017, 19:04
Він без особливих пояснень вдарив того кілька разів ножем в живіт
Вбив сусіда за втручання у сімейні справи

Подія сталася у Московському районі Харкова.

У жовтні 2015 року п’яний чоловік, що проживав в квартирі своєї співмешканки разом з трьома дітьми,  гучно з’ясовував  стосунки зі своєю половиною. Сусіди – 50 річний чоловік разом  з дружиною – почули шум сварки і вирішили дізнатися, що відбувається. Чоловік постукав у сусідські двері, хотів заспокоїти дебошира. Однак господар зустрів гостя з ножем і без будь-яких пояснень накинувся на нього. Він кілька разів ударив жертву в живіт. Від отриманих ран чоловік помер у лікарні.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, убивцю, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, засуджено до 10 років позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта»,ревнивець побив і порізав ножем колишню, її маму і доньку.

Йдучи, він прихопив з собою ще й чужі речі.

Рішенням Червонозаводського суду його визнано винним в нанесенні умисних тілесних ушкоджень та розбійному нападі (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 187 КК України).

Також селянин підстрілив сусіда з травмату. Поліція зараз з'ясовує, хто з них правий, хто винен. А поки що 32-річного стрілка з селища Покотилівка затримано. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments