Палій і ґвалтівник: дві історії кохання з кримінальними наслідками / ФОТО

Яша Томський  |  Четвер, 1 червня 2017, 23:41
Жінки надихають чоловіків на вчинки. Іноді – буремні.

Перша історія закінчилася тим, що ґвалтівник сів на 6,5 роки, повідомили «Справжню варту» в прокуратурі Харківської області. А от з палієм будуть щось вирішувати.

А діло було так. У березні мало не 8 числа такий собі 26-річний парняга, посварившись із дружиною, вирушив назустріч пригодам. Добряче хильнувши, аби зняти стрес, біля одного з супермаркетів у Слобідському районі Харкова він познайомився з жінкою на п'ять років завстаршки нього та запропонував їй… любов. «Любов, любов... Детектива!», як казав комік В'ячеслав Полунін. «Детектива» була далі.

Жінка, звісно, відмовилася від такої «палкої» любові. А п’яного ловеласа це завело ще більше. Він узяв – і зґвалтував нову знайому. А потім ще й побив та відібрав мобілу, коли та намагалася подзвонити по допомогу.

І це все, зважте, відбувалося біля супермаркету, серед білого дня, на очах у людей!!! Як?!

Тоді він відвіз свою жертву у лісосмугу, де ще раз зґвалтував… Та й пішов собі геть.

Його, звісно, знайшли. З’ясувалося, чоловік уже мав дві судимості за зґвалтування. І тепер вироком Харківського районного суду рецидивіст засуджений до 6,5 років: як сказано у вироку, «визнаний винним у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, зґвалтуванні та грабежі».

Тут представляється, що хтось чогось не дочитав. Перше питання до складачів законодавства: що таке «неприродний спосіб задоволення статевої пристрасті»? Адже, якщо вірити Фрейду, неприродного сексу в природі не існує. Хіба що сексу не було в СРСР – але то дещо з іншої опери…

А друге: невже та жіночка не читала Булгакова? Один з його найпопулярніших романів починається словами: «Ніколи не розмовляйте з невідомими». Бо десь там Ганнуся вже розлила масло…

От якраз про це – інша історія. Не зовсім з маслом, але з вогнем. Свіжак, що називається.

Протиранку 1 червня харківські патрульні отримали виклик: якийсь невідомий підпалив двері квартири на вулиці Римарській. Коли поліціянти прибули на місце, то сусіди та інші свідки розповіли, що 48-річний чоловік підпалив вхідні двері підїзду та квартири, в якій мешкає його колишня кохана, а заодне намалював розпусні художества на дошці обяв. Сусіди просто вчасно почули запах диму та швиденько забили вогонь.

Сам «художник», котрий нікуди не тікав, а був тут же, перекурюючі, розповів патрульним, що таким чином намагався помститися дівчині, з якою у минулому мав стосунки.

Отже, помста не вдалася. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Патрульні затримали палія та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Для подальшого з’ясування обставин події затриманого передали слідчим.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments