"Кримінал" з Малих Проходів" обікрав односельчанина

Вівторок, 6 червня 2017, 12:28
Половину того, що вкрав, він встиг продати
"Кримінал" з Малих Проходів" обікрав односельчанина

Працівники Дергачівського відділу поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 29-річний житель селища Малі Проходи. Чоловік заволодів двома телевізорами, завдавши господарю матеріальну шкоду на суму близько 6000 гривень, - повідомляє «Справжня Варта»

Із заявою про злочин до правоохоронців звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що у нього з будинку зникло майно. Він вказав, що невідомі пошкодили навісний замок на вхідних дверях.

Інспектори поліції Дергачівського ВП провели оперативно-розшукові заходи та швидко встановили особу зловмисника. За місцем його мешкання знайдено та вилучено один телевізор. Інший речовий доказ чоловік встиг продати.

За фактом події слідчим Дергачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(крадіжка) Кримінального кодексу.

Як раніше писала «Справжня Варта», три роки перебуватиме за ґратами 33-річний мешканець селища Великі Проходи відповідно до вироку Дергачівського районного суду.

Про злочин до Дергачівського ВП повідомив 78-річний господар, що проживає у місті Харкові. Чоловік розповів, що зловмисник проник до дачного будинку, пошкодив вікно, виламав решітку і викрав електроінструмент. У господаря зникла електрична дриль, пилка, газонокосарка, чайник і магнітола. Зловмисник своїми діями завдав заявникові збитків на суму близько 5000 гривень.

Також під Харковом четверо чоловіків накрали металу на 100 тисяч гривень

Затримали зловмисників працівники Дергачівського відділу поліції. Підозрюваними є жителі села Малі Проходи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments