В дусі 90-х. Селяни засунули односельця в багажник і "віджали" у нього авто / Фото

Четвер, 22 червня 2017, 10:41
Поліція затримала трьох сільських "бомбил"
В дусі 90-х. Селяни засунули односельця в багажник і "віджали" у нього авто / Фото

Незалежно від причин, з яких таке зробили раніше не судимі 24, 34 та 37-річні мешканці Куп’янськ-Вузлового, відносно них відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили у ГУНП, 39-річний мешканець цього ж села заявив, що вчора о 17:00 біля залізничної станції «Курилівка» підозрювані із застосуванням фізичної сили помістили заявника в багажник його власного автомобіля «ГАЗ», після чого на цьому ж авто поїхали в невідомому напрямку. Приблизно через півгодини, прихвативши із собою барсетку, чоловіка випустили та з місця скоєння злочину зникли.

Як раніше писала «Справжня Варта», у вівторок о 17:00 біля станції метро «Студентська» невідомий чоловік під загрозою предмета, схожого на пістолет, сів до автомобіля 32-річної жінки та наказав їхати. На вулиці Гвардійців Широнинців він висадив її та поїхав в невідомому напрямку. Жінка одразу ж зателефонувала до поліції. В ході оперативно-розшукових дій поліцейські затримали особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий 27-річний чоловік.

Автомобіль потерпілої зі слідами дорожньо-транспортної пригоди знайшовся на проспекті Тракторобудівників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments