Харків'янин перед сваркою з коханою не врахував злобного характеру її подружки

П'ятниця, 30 червня 2017, 06:01
Та схопилася за ніж
Харків'янин перед сваркою з коханою не врахував злобного характеру її подружки

Перед цим подружка сильно її "накрутила" щодо своїх відносин із співмешканцем, якого вона збиралася виселити, - повідомляє «Справжня Варта».

І ставши свідком нової сварки, подружка, раніше судима, схопила кухонний ніж і вдарила чоловіка в груди. Відвівши новий удар рукою, той встиг втекти.

На вимогу прокуратури вироком Комінтернівського районного суду м. Харкова 36-річну раніше судиму харків'янку визнано винною у закінченому замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України), - повідомив керівник Харківської місцевої прокуратури №5 Андрій Бугаєв.

Як раніше писала «Справжня Варта», юнак забив молотком коханця своєї матері.

Він вирішив, що той нешанобливо ставиться до мати. Тому 17-річний хлопець взяв молоток та більше 10 разів вдарив чоловіка по голові і обличчю.

Також ревнивець зарізав співмешканця колишньої. За словами жінки, підозрюваний розбив молотком вікно, проник до їх помешкання та влаштував сварку. Вона згодом переросла в бійку між чоловіками. Після чого схопив на кухні ніж та наніс 4 удари в область грудної клітини господарю та зник в невідомому напрямку. Від отриманих травм чоловік помер одразу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments