Юнак забив молотком коханця своєї матері

Середа, 28 червня 2017, 06:01
Він вирішив, що той нешанобливо ставиться до мати
Юнак забив молотком коханця своєї матері

Тому 17-річний хлопець взяв молоток та більше 10 разів вдарив чоловіка по голові і обличчю, - повідомляє «Справжня Варта».

Подія сталася в Ізюмі. Співмешканець матері від травм помер на місці.

У червні поточного року суд визнав молодика винним в умисному вбивстві співмешканця матері (ч. 1 ст. 115 КК України) та призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Це мінімальний строк, передбачений статтею КК України. Проте державний обвинувач просив призначити більш суворе покарання - 10 років позбавлення волі. Тому прокуратура подала на апеляцію.

"Прокуратура довела у суді, що у березні поточного року молодик прийшов додому до матері, де вона проживала зі своїм співмешканцем. Між чоловіками виникла сварка. Син вважав, що співмешканець не належним чином ставиться до мами, тому зробив йому зауваження. Чоловік не відреагував. Молодик розлютився, штовхнув співмешканця на підлогу, схопив слюсарний молоток та більше 10 разів вдарив чоловіка по голові і обличчю. Від отриманих травм потерпілий помер на місці", - розповів керівник Ізюмської  місцевої прокуратури Володимир Калюга.

Як раніше писала «Справжня Варта», ревнивець зарізав співмешканця колишньої. За словами жінки, підозрюваний розбив молотком вікно, проник до їх помешкання та влаштував сварку. Вона згодом переросла в бійку між чоловіками. Після чого схопив на кухні ніж та наніс 4 удари в область грудної клітини господарю та зник в невідомому напрямку. Від отриманих травм чоловік помер одразу.

Також селянка-рецидивістка побила та підрізала коханого з сусіднього села.

Вони спочатку пили, потім битися почали, а потім взялися за ножі.

Під час проведення перевірки встановлено, що під час розпивання алкогольних напоїв між 40-річним чоловіком та його 45-річною співмешканкою виникла сварка. У розпалі конфлікту жінка нанесла один удар ножем своєму співмешканцю, чим спричинила тілесні ушкодження.

Також п'яний селянин "провчив" до напівсмерті п'яну співмешканку за алкоголізм.

Відлупцював палицею і поклав спати.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments