Прикордонники "відфільтрували" потенційного члена бандформувань

Понеділок, 3 липня 2017, 18:31
Підозрілого 59-річного чоловіка було затримано у пункті пропуску "Гоптівка"
Прикордонники "відфільтрували" потенційного члена бандформувань

Як вважають у Держприкордонслужбі, він може мати відношення до бандформуваннь на території Донецька-Луганська.

У його сумці було знайдено внутрішній паспорт громадянина РФ, фотографії із зображенням незаконних збройних формувань. Крім того, серед речей був виявлений ноутбук з відео, на якому зафіксовано розстріл військовослужбовців ЗС України та фотографії з наругою над державними символами України, - повідомляє «Справжня Варта».

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників СБУ, яким і передали громадянина разом із знахідкою.

СБУ і Нацполіціі направлено повідомлення з інформацією про кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 258 КК (створення терористичної групи, організації) і ст. 338 КК (наруга над держсимволікою).

Як раніше писала «Справжня Варта», прокуратура Харківської області довела у суді провину громадянки Російської Федерації /"Терези"/, яка була членом незаконного збройного формування терористичної організації «ДНР».

Київський районний суд Харкова визнав її винною в участі у не передбачених законом збройних формуваннях, незаконному користуванні зброєю, посяганні на територіальну цілісність та недоторканність держави (ч. 4 ст. 260, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 110 КК України) та призначив їй покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments