Ширяєв прокоментував стрілянину біля "Турбоатому" і спалення автівки

П'ятниця, 1 вересня 2017, 17:41
У стрілянині його люди не були задіяні
Ширяєв прокоментував стрілянину біля "Турбоатому" і спалення автівки

Щодо спалення автівки, то лідер "Східного корпусу" Олег Ширяєв не відкидає можливості зв'язку з нападом на депутата облради Дмитра Булаха, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це Ширяєв повідомив журналістів.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція продовжує розслідування справи про стрілянину біля "Турбоатома".

31 серпня у Слобідському районі біля заводу відбувся конфлікт між двома групами людей, загальною кількістю більше 30 осіб. Один чоловік з вогнепальними пораненнями грудної клітини та обох ніг у важкому стані знаходиться у лікарні.

Як розповів начальник Слобідського відділу поліції Олександр Козленко, з місця події вилучені набої, гільзи та інші речові докази. Призначено низку експертиз. Експертами вивчається відео з камер спостереження. Встановлюються особи учасників конфлікту та причини його виникнення. Належність учасників конфлікту до будь-яких організацій поки не встановлена.

Раніше на вулиці Сухумській 1 серпня о 02:20 спалили автівки.

Як повідомили "Справжній Варті" джерела в правоохоронних органах, "невідомий" автомобіль - Toyota RAV4. Він знаходиться у власності родини голови Олега Ширяєва /"Національний корпус","Східний корпус"/.

Під під'їздом свого будинку був сильно побитий Дмитро Булах ,  депутат Харківської облради, голова правління Харківського антикорупційного центру.   Після отримання інформації про напад на депутата обласної ради голова ХОДА Юлія Світлична дала доручення керівництву прокуратури Харківської області та Головного управління Національної поліції взяти на особистий контроль розслідування цього інциденту.

Представники громадських організацій, активісти та просто небайдужі харків’яни зібралися під стінами ХОДА, де в той момент проходила чергова сесія. Вони висловили свою підтримку голові Харківського антикорупційного центру та депутату облради Дмитру Булаху, якого було жорстоко побито неподалік власного будинку.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments