Горілка призвела до смерті

Четвер, 12 жовтня 2017, 06:01
В провулку Класичному сталося вбиство з відстрочкою за часом
Горілка призвела до смерті

Причина конфлікту між двома чоловіками приблизно в наступному. Якщо береш гроші на горілку, то принесли або горілку, або назад гроші. "Товариш по чарці" цього не зрозумів, - повідомляє «Справжня Варта»

За що він і був забитий, як з'ясувалося, трохи пізніше - до смерті - іншим товаришем по чарці.

Як повідомили у ГУНП, про подію до Шевченківського відділу поліції в місті Харкові 9 жовтня повідомила знайома померлого та затриманого. З її слів стало відомо, що напередодні ввечері вона разом з двома знайомими зібралася в будинку на провулку Класичному для розпиття спиртного. Коли алкогольні напої закінчилися, товариші вирішили придбати ще одну пляшку горілки. Для цього один з чоловіків дав гроші знайомому та попросив купити горілки. Через деякий час товариш по чарці повернувся без спиртного та грошей.

Між чоловіками виникла сварка. В результаті затриманий наніс опоненту удари по голові та тулубу. Після чого заявниця з підозрюваним пішли. А вранці жінка побачила, що побитий товариш не подає ознак життя, та викликала поліцію.

Оперативниками районного відділу поліції в найкоротший час було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний громадянин іншої держави, який наразі проживає в місті Харкові. Впродовж декількох годин чоловік був затриманий.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Як раніше писала «Справжня Варта», життя щасливого подружжя закінчилося поножівщіною/ Фото.

38-річного місцевого жителя з ножовим пораненням грудної клітини до інституту невідкладної хірургії міста Харкова. Стан здоров’я потерпілого задовільний. А 35-річну дружину затримано.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments