У Харкові поліцейський вимагав у посадовців ХНУРЕ хабар

Четвер, 5 квітня 2018, 16:11
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі підполковника управління захисту економіки Нацполіції у Харківській області.
У Харкові поліцейський вимагав у посадовців ХНУРЕ хабар

Про це повідомляє прес-центр СБУ. 

Оперативники спецслужби встановили, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ  вимагав у посадовців Харківського національного університету радіоелектроніки десять тисяч доларів США. У таку суму поліцейський оцінив невідкриття кримінального провадження за фактом нібито підроблення службової документації.

Правоохоронці затримали зловмисника у приміщенні вищого навчального закладу під час одержання частини хабара у розмірі сто п’ятдесят тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення підполковнику підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. 

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону сил АТО блокували постачання автомобілів для незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

Також повідомлялося, що один з керівників Харківського прикордонного загону брав хабарі і планував влаштуватися у МДБ "ЛНР".

Ми писали, що, н Харківщині співробітники контррозвідки Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі Головного управління Генштабу Збройних сил РФ.

"Справжня Варта" повідомляла, що Балаклійський відділ Лозівської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника одного з комунальних підприємств району та директора приватної фірми за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 191, ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 191 КК України).

comments powered by HyperComments