Харківського поліцейського спіймали на хабарі

Понеділок, 18 червня 2018, 14:38
Слідчі Служби безпеки України оголосили підозру заступнику начальника одного з районних відділів ГУ Національної поліції в Харківській області, якого напередодні викрили на хабарі.
Харківського поліцейського спіймали на хабарі

Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

Оперативники спецслужби встановили, що полковник поліції вимагав від представника місцевого підприємства неправомірну вигоду в еквіваленті трьох тисяч доларів США. У таку суму поліцейський керівник оцінив закриття кримінального провадження, яке було відкрито за фактом порушення на підприємстві законодавства про охорону праці. 

Слідство триває, поліцейський знаходиться під вартою.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону сил АТО блокували постачання автомобілів для незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

Також повідомлялося, що один з керівників Харківського прикордонного загону брав хабарі і планував влаштуватися у МДБ "ЛНР".

Ми писали, що, н Харківщині співробітники контррозвідки Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі Головного управління Генштабу Збройних сил РФ.

"Справжня Варта" повідомляла, що Балаклійський відділ Лозівської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника одного з комунальних підприємств району та директора приватної фірми за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 191, ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 191 КК України).

comments powered by HyperComments