Пожежні охоронці на Харківщині затримані за хабарництво

Середа, 20 червня 2018, 14:38
На Харківщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили на хабарі групу працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Пожежні охоронці на Харківщині затримані за хабарництво

Про це повідомляє прес-центр СБ України. 

"Оперативники відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Харківській області встановили, що заступник начальника одного із райвідділів держслужби з надзвичайних ситуацій у змові з трьома своїми підлеглими ‒ інспекторами відділу ‒ організував механізм систематичного отримання хабарів з місцевих підприємців, які надають комерційні послуги в сфері протипожежної безпеки", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці задокументували, що з одного із комерсантів зловмисники вимагали половину прибутку, який він отримав під час виконання робіт з протипожежної безпеки. У разі відмови працівники ДСНС погрожували створити штучні перешкоди для його підприємства та тих об’єктів, що він обслуговував.

Співробітники СБУ припинили протиправну діяльність пожежних під час отримання чергової суми хабара в розмірі двадцяти двох тисяч гривень.

Нагадаємо, слідчі Служби безпеки України оголосили підозру заступнику начальника одного з районних відділів ГУ Національної поліції в Харківській області, якого напередодні викрили на хабарі.

comments powered by HyperComments