На Харківщині діяло підприємство, яке постачало комплектуючі для «Луганського патронного завода»

Четвер, 9 серпня 2018, 13:01
На Харківщині Служба безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинила діяльність приватного комерційного підприємства, яке постачало комплектуючі для виробничих потужностей ПрАТ «Луганський патронний завод», розташованого на непідконтрольній українській владі території Луганської області.
На Харківщині діяло підприємство, яке постачало комплектуючі для «Луганського патронного завода»

Про це повідомляє прес-центр СБ України. 

Повідомляється, що з території, яка контролюється терористами "ЛНР", поставлялися креслення, на основі яких підприємець виготовляв вузли для ремонту верстатної лінії.

Готову продукцію зловмисник планував нелегально переправити через лінію розмежування. Оперативники спецслужби затримали комерсанта згідно зі ст. 208 Кримінального кодексу України поряд із виробничим цехом після відвантаження партії запчастин. У рамках відкритого кримінального провадження зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно у Харківській області співробітниками підрозділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ був викритий та затриманий диверсант терористичної організації "ДНР". 

Також співробітники Служби безпеки України блокували у Харкові незаконний збут зброї та боєприпасів вивезених з району проведення операції об'єднаних сил. Двоє місцевих жителів продавали на території Харківської області набої до автомата та кулемета Калашникова, самозарядного карабіну СКС, а також бойові гранати. 

А раніше  співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону сил АТО блокували постачання автомобілів для незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

comments powered by HyperComments