Нападник на мерію Харкова виготовляв вдома зброю та застрелив жінку: фото

Вівторок, 21 серпня 2018, 15:50
У Холодногірському районі Харкова знайшли тіло жінки стрілка. Виявилося, що родичі не могли зв`язатися з нею вже певний час.
Нападник на мерію Харкова виготовляв вдома зброю та застрелив жінку: фото

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, вбита - 42-річна харків`янка. Вона загинула від вогнепального поранення. 

Поліцейські знайшли в будинку безліч зброї, а також токарський верстат. У будинку правоохоронці виявили автомат «Скорпіон», чотири пістолети, гвинтівку з оптичним прицілом, 7 магазинів, споряджених патронами, 280 набоїв калібру 9 мм, банку з металевою стружкою. Її було виготовлено власноруч. 

Щодо особи нападника, ним виявився 47-річний харків`янин Олександр Поярков, з жінкою Наталією, яка була на 5 рокіів молодше, він одружився у 2014 році, до того часу вони жили разом. У 2018 році Олександр залишився без роботи, почав пити та агресивно себе поводити. 

Вже встановлено, що в ніч на 20 серпня підозрюваний під впливом алкоголю та хронічного стресу застрелив свою дружину та зі зброєю вирушив на прогулянку нічним містом. Весь шлях він поводився спокійно, нікого з громадян не чіпляв. Але біля дверей міської ради він зірвався та почав стріляти зі зброї. В результаті загинув поліцейській та тяжкі травми отримав охоронець державної установи. 

Вилучена зброя зараз перевіряється на причетність до її можливого використання під час вчинення інших злочинів. У поліції також є інформація, що підозрюваний, який є військовозобов’язаним, міг служити у так званих «гарячих точках», можливо навіть за спеціальністю «снайпер».

За словами родичів, зловмисник був замкнутим, нікого до себе близько не підпускав та уникав спілкувався. Зараз оперативники кримінальної поліції намагаються встановити його зв’язки, коло друзів та знайомих.

Як повідомляла “Справжня варта”,  20 серпня невідомий чоловік влаштував стрілянину в будівлі міської ради. Про інцидент повідомили очевидці, які виклали матеріали в соцмережі.  

Також ми писали, що під час виконання службових обов'язків загинув 29-річний інспектор Управління патрульної поліції в Харківській області Дмитро Кірієнко.

Також ми писали, що поліція розглядає три версії мотиву нападу на міськраду в Харкові. А перші аналізи крові дозволили встановити вміст алкоголю в крові нападника становив 2 проміле.

comments powered by HyperComments