Стрілянина на елеваторі в селищі Занки: у Харкові тривають судові засідання

П'ятниця, 14 вересня 2018, 13:01
13 та 14 вересня у Київському районному суді Харкова проходять судові засідання щодо обрання запобіжного заходу фігурантам кримінального провадження.
Стрілянина на елеваторі в селищі Занки: у Харкові тривають судові засідання

Про це повідомляє ГУ НП у Харківській області. 

Так, вчора запобіжні заходи були обрані 15 особам, які були затримані за стрілянину на елеваторі в Зміївському районі Харківської області. Вони заарештовані на 60 діб без права внесення застави. Сьогодні суд продовжить обирати запобіжний захід ще 7 підозрюваним, які є фігурантами кримінального провадження. Нагадаємо, що слідство щодо хуліганства із використанням зброї триває.

Нагадаємо, 11 вересня у селищі Занки на місцевому елеваторі відбулася масова бійка, учасники якої використовували траматичну зброю. Поліція повідомляє про семеро постраждалих, серед них - 1 поліцейський. Факти внесені до ЄРДР за фактом хуліганства та насильства щодо правоохоронця.

Під час з’ясування обставин події встановлено, що до Зміївського відділу поліції звернувся 60-річний директор підприємства «Строгий О.Ф.», який повідомив про захоплення агрофірми. За його заявою, 08 вересня на територію елеватора в селищі Занки Зміївського району Харківської області зайшла група людей, які повідомили, що зазначений комплекс належить ФГ «Слобожанські лани». Проте, заявник стверджує, що будь-яких дій щодо переоформлення прав на підприємство не вчиняв. Таким чином,  невстановлені особи намагалися незаконно заволодіти майном підприємства шляхом вчинення правочинів з використанням підроблених документів.

comments powered by HyperComments