У Харкові музиканти влаштували бійку з використанням зброї

Вівторок, 11 серпня 2020, 12:21
Дзержинський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який вдарив ножем свого знайомого.
У Харкові музиканти влаштували бійку з використанням зброї

Документ оприлюднений в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт стався 15 січня 2018 року за будівлею харківської філармонії. Між двома студентами музичного училища сталася сварка, яка потім переросла в бійку. Фігурант вихопив ніж і вдарив жертву в живіт і в праве стегно. Пізніше у потерпілого діагностували пошкодження товстої і тонкої кишки.

В ході розгляду харків'янин не визнав своєї провини. Чоловік розповів, що перед інцидентом зробив розпусні дії по відношенню до своєї знайомої. Після концерту він вийшов на вулицю, де на нього накинувся потерпілий і став бити. За словами підсудного, він не пам'ятає, як наносив удари ножем, але вважає, що знаходився в стані необхідної оборони.

Потерпілий, в свою чергу, розповів, що між ним і фігурантом раніше були неприязні стосунки. Останньою краплею стали домагання до їх знайомої. Потерпілий також визнав, що першим ударив опонента в обличчя.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень харків'янина засудили до п'яти років позбавлення волі. Його також зобов'язали компенсувати пораненому матеріальні та моральні збитки на 77 тисяч гривень. На даний момент рішення не вступило в силу і може бути оскаржене в апеляції.

comments powered by HyperComments