Кримiнал

20:33
Мова йде про конфлікт між знімальною групою «Харьковских известий» і активістами «Громадська Варта Харків», яку очолює Валентин Бистриченко.
14:08
Сьогодні вночі, 10 лютого, на проспекті Тракторобудівників мешканці Харкова помітили величезну кількість авто таксі та поліцію.
13:39
Авто мера Первомайського облили бензином. Мова йде про особистий транспорт Миколи Бакшеєва.
17:18
У двоповерховому будинку по вул. Ковтуна сьогодні місцеві мешканці відчули трупний запах. Розносився він з другого поверху будівлі.
10:26
У будівлі ХОДА знову не склався робочий день. Працівники установи облишають приміщення через чергове повідомлення аноніма.
09:54
Що ні день, то у Харкові «замінування». Спочатку анонім повідомляв про ймовірну вибухівку у будівлі ХОДА, у міграційній службі на Римарській, у приміщенні архіву, у підземці, потім дістався до книжкового ринку. Про який об’єкт на цей раз він повідомив?
09:40
Аноніму набридло повідомляти про вибухівки у будівлі ХОДА, міграційній службі, підземці, школах. Він вирішив проекспериментувати.
11:07
Інформація про те, що в Харкові при спробі затримати озброєну людину був поранений курсант поліції, не відповідає дійсності.
10:14
Інцидент стався у Харкові на Холодній Горі. Курсант М. Космін намагався затримати озброєного пістолетом невідомого та сам отримав поранення.
17:18
Засідання у справі теракту біля Палацу спорту сьогодні, 28 січня, не відбулося у Харкові.