Кримiнал

12:06
Вранці в Чернігові, біля дитячого садка по вулиці Пухова, перехожі виявили тіло жінки із значними пораненнями голови.
12:19
Найбільше за останнє десятиліття «підпільне» виробництво вина виявили співробітники податкової міліції на Південному березі Криму.
12:51
7-9 липня у м. Бердичів до інфекційного відділення центральної лікарні з діагнозом отруєння продуктами харчування госпіталізовано 24 особи, з них 8 дітей від 4 до 13 років.
13:30
Суд Чернігівського району 8 липня заарештував водія автобуса, який потрапив у дорожньо-транспортна пригода, що спричинило загибель 14 пасажирів з Росії в Чернігівській області.
10:43
Автобус з паломниками з Великих Лук (Псковська область) перекинувся в суботу вранці в Чернігівській області. За уточненими даними МНС РФ, загинули 14 росіян, 22 постраждали.
12:58
Кримські правоохоронці виявилися в центрі гучного скандалу. В інтернеті з'явилося відео, на якому кілька чоловіків проводять обшук в одному з будинків в Ялті, при цьому нецензурно виражаються і забирають особисті речі господарів: спиртне, техніку, предмети антикваріату та інше.
13:15
5 липня в селі Петрівське Вовчанського району Харківської області сталася пожежа, в результаті якої загинули дві людини.
13:40
Потерпілий отримав наскрізне кульове поранення грудної клітини, а також був поранений в стегно і передпліччя.
12:01
Під час проведення операції «Мак-2012» працівниками Чугуївського РВ ГУМВС України в Харківській області в місті Чугуєві на присадибній ділянці 68-річної місцевої мешканки було виявлено 145 кущів конопель.
11:42
Невідомі вранці 1 липня розстріляли сім'ю в приватному будинку в провулку Сільськогосподарському в районі Ботанічного саду Житомира.