Кримiнал

11:31
Днями в Кривому Розі сталася НП: 8-річний учень СШ № 10 Данило (за ним і його 14 однокласниками доглядала вихователь річного пришкільного табору «Парус») потонув у річці Інгулець! Однокласниця хлопчика сказала нам, що вихователька, яка призвела другокласників на стихійний пляж, не вміла плавати.
11:13
2 невідомих 5 червня здійснили напад на військовослужбовців на пропускному пункті військової частини "Сака-4" (Сакський район Криму).
11:29
Одна людина загинула і 12 отримали поранення в ДТП в Румунії після того, як автобус перекинувся в місті Вранча.
13:32
Після квітневих вибухів в Дніпропетровську Харків буквально захлеснула хвиля неправдивих дзвінків про бомби в метро, ​​на заводах і навіть в аеропорту. Спецпродразделенія буквально через день виїжджають в людні місця, щоб шукати вибухівку.
12:12
Співробітники міліції 30 травня застрелили при затриманні підозрюваного в ряді розбійних нападів у Київській області.
13:27
У Полтаві чоловік у стані алкогольного сп’яніння погрожував підірвати спортзал з дітьми.
13:55
У Стрийському районі Львівської області під час святкування завершення навчання в школі трагічно загинув випускник-дев'ятикласник. Трагедія сталася 25 травня.
13:30
У районі сіл Залісся і Молочне в передмісті Сімферополя місцеві жителі страждають від моторошного запаху – через курячого посліду, який знаходиться неподалік птахофабрика незаконно викидає в переповнені сховища і просто в окрузі.
12:26
П'ятиповерхівка по вулиці Культури в Харкові палала не випадково. Фахівці озвучили висновки, які зробили в процесі проведення декількох експертиз. За інформацією обласної прокуратури, столітню споруду підпалили.
11:27
У понеділок, 21 травня, після обіду в Києві в районі метро «Академмістечко», недалеко від моста на проспекті Палладіна згоріло маршрутне таксі «Еталон».