Кримiнал

17:02
У селищі Криворіжжя (Луганська обл.) 18-річний студент загинув, семеро людей постраждали внаслідок попадання блискавки у футбольне поле під час футбольного матчу.
14:01
На вулиці Малопідвальній, поруч з СБУ, невідомі зі стріляниною пограбували вченого-невропатолога, заслуженого лікаря Володимира Берсенєва.
22:27
В одному з селищ Харківської області затримано місцевого жителя. За повідомленням прес-служби МВС України, попередньо встановлено, що він удень 5 червня на околиці вказаного селища разом з невідомим захопив місцевого жителя, на власному автомобілі вивіз його на свою ферму до свого селища у Донецької області, де впродовж доби утримував й примушував працювати.
16:04
Невідомі спиляли п'ятиметровий хрест вагою 200 кг, встановлений під Аскольдовою могилою, та кинули його на місці.
15:57
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України. Вранці 11 червня сержант ДАІ намагався жезлом зупинити автомобіль «Фіат-Добло», водій якого на великій швидкості, ігноруючи вимоги дорожніх знаків, рухався в напрямку ділянки дороги, де проводилися ремонтні роботи.
19:57
На лозівському залізничному вокзалі співробітники лінійного відділу міліції затримали чоловіка з коноплею. Під час перевірки 34-річного пасажира у нього виявили 6 грамів коноплі.
13:24
У Києві грабіжники встановили рекорд. З відділення "Єврогазбанку" на вул. Саксаганського, 96 винесли гроші та коштовності на загальну суму в 10 мільйонів гривень.
15:28
У відділі міліції помер ще один українець. Це сталося в Запоріжжі.
15:14
7 червня, близько дев'ятої вечора, на Бориспільській площі у Києві маршрутне таксі з пасажирами врізалося у вантажівку.
15:45
У Березанській колонії під Києвом стався безпрецедентний випадок. Ув'язнені збунтувалися і влаштували бійню, в якій брали участь близько 20 зеків.