Кримiнал

13:45
Представники торгової мережі «Епіцентр» заявляють, що силовики в масках захопили офіс компанії в Києві та проводять виїмку документів.
14:52
Прокуратурою Харківської області порушено кримінальну справу щодо начальника одного з райвідділів міліції Харкова.
11:59
Бойовики терористичного угруповання «Аль-Каїда» захопили громадян України в столиці Лівії Тріполі
12:24
У селі Луко Володимирецького району Рівненської області повісилася 15-річна школярка.
11:19
Заступник голови Подільської районної організації м. Київ Конгресу Українських Націоналістів В’ячеслав Толпига, відомий під псевдонімом Спас, у громадському транспорті став жертвою нападу іноземних громадян. У салон зайшло 8 осіб низького соціального статусу кавказької національності. Вони почали активно штовхати інших пасажирів. В’ячеслав зробив зауваження цим хлопцям. У відповідь бандити порізали його ножами, після чого вкрали сумку у якоїсь жінки.
16:04
В історичному центрі Херсона – на пішохідній вулиці Суворова – сталася пожежа у так званому будинку Суворова.
14:38
4 серпня об 11.40 у м. Красний Луч Луганської області на шахті «Краснокутська» (ДП «Донбас Антрацит») стався спалах метану.
14:44
Труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті було знайдено в зливній ямі у селі Довжик Золочівського району Харківської області.
15:19
Співробітники Головного управління МНС України в Одеській області врятували 38-річного одесита, який, намагаючись вчинити самогубство, стрибнув з 11-го поверху.
13:25
У неділю, 31 липня, невідомі підпалили квартиру редактора опозиційного інтернет-видання «Новини Донбасу» Олексія Мацуки, який також очолює обласну громадську організацію «Донецький інститут інформації».