Бійцям батальйону «Харків» в зоні АТО зібрали новорічну гуманітарну допомогу

Середа, 28 грудня 2016, 19:44
Спільними зусиллями представників сільської та селищної ради, Коломацької загальноосвітньої школи, Новоїванівського цукрового заводу для бійців були зібрані найнеобхідніші речі
Бійцям батальйону «Харків» в зоні АТО зібрали новорічну гуманітарну допомогу

Продукти харчування, серед яких: консерви, цукерки, мед та інші необхідні у побуті речі передали батальйону. Вже незабаром гуманітарна допомога буде відправлена бійцям, які несуть службу у зоні підвищеного ризику.

- Завдяки керівництву Головного управління Національної поліції в Харківській області та небайдужим громадянам були зібрані передноворічні подарунки бійцям батальйону «Харків», які несуть службу в Красногорівці, Мар'їнці, Курахово, Новотроїцькому та Волновасі, - розповів командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків» Володимир Проволовський. - Я сподіваюсь, що святковий вантаж нагадає нашим захисникам, що їх пам’ятають, цінують та поважають.

Раніше повідомлялось, що Уучні харківських шкіл передали новорічні подарунки військовим 92 ОМБр. Понад 200 малюнків, аплікацій та оберегів подаровано бійцям АТО.

comments powered by HyperComments