Харківський депутат від «Солідарності» передав набори інструментів для бійців АТО

Середа, 8 лютого 2017, 15:45
Їх доставлять в 92 бригаду
Харківський депутат від «Солідарності» передав набори інструментів для бійців АТО

Депутат Харківської міської ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Віталій Маляренко передав учаснику АТО Олексію Чуканову два набори інструментів для ремонту бойової техніки у 92 бригаді.

За словами Олексія Чуканова, за відсутності необхідних інструментів доводилось демаскувати поламану техніку і їхати до ремонтників, що знаходяться за 70 км від місця дислокації бійців.

«Звернувся до партії, бо був відсутній інструмент для термінового ремонту техніки на місці. А за його наявності більшість дрібних поломок можна буде усунути безпосередньо на місці», - зазначив учасник АТО.

У свою чергу депутат міської ради Віталій Маляренко зазначив, розуміючи складну ситуацію на сході України і ті завдання, які виконують наші бійці, депутати фракції «БПП «Солідарність» всіляко допомагають і підтримують військовослужбовців.

Як повідомлялось раніше, Харківська «Солідарність» продовжує збирати гуманітарну допомогу для Авдіївки. До кінця цього тижня відправиться друга партія гуманітарної допомоги.

comments powered by HyperComments