Харківська «Солідарність» передала гуманітарку для військових АТО

Понеділок, 20 березня 2017, 15:47
Активісти Куп’янської районної організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» долучилися до акції «На крилах добра», започаткованої громадською організацією «Куп’янський ГРОМ»
Харківська «Солідарність» передала гуманітарку для військових АТО

Як розповіла керівник секретаріату районної організації партії  «БПП «Солідарність» Людмила Топоркова, учні навчальних закладів району власноруч виготовили листівки з привітанням воїнів, надією на перемогу та повернення до домівок.

«Організатори акції хочуть зігріти та підтримати військових, передати їм теплі дитячі слова, ілюстрації і таким чином намагаються виховувати патріотизм та любов до України у діточок», - наголосила Людмила Топоркова.

Зібрані солодощі та листівки були передані для відправлені воїнам в зону АТО.

Раніше за ініціативи Чугуївської районної та міської організацій партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» та за підтримки військовослужбовців в/ч 3017 НГУ східного територіального управління на базі Новопокровського НВК була проведена зустріч зі школярами Введенського, Тернівського НВК та Старопокровської школи, всього понад 300 осіб.

Школярам розповіли історію освіти і становлення Національної гвардії України, якій 26 березня виповнюється три роки. В актовій залі НВК їм продемонстрували фільм «Нацгвардійці», що оповідає про те, як створювалася в/ч 3017 і які завдання перед нею стоять.

comments powered by HyperComments