16:12
Очевидці зараз повідомляють: "Бунтівний торговий центр в Дніпропетровську став центром Європи в місті, після вчорашніх вимкнень електроенергії владою міста. Фасад торгового центра прикрасили прапорами України та Євросоюзу. На величезному екрані продовжують трансляцію 5 каналу. Час від часу її переривають "Лебединим озером". Мабуть, на щось натякають.
13:20
Голова Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін, відомий своїми брутальними постами у Твітері, знову шокував.
20:48
Вкотре вже вихідний зимовий день у Харкові був і "гарячим", і морозним одночасно. Майданівці провели сьогодні свою чергову, цього разу не зовсім звичну акцію. Фанатські об'єднання ФК "Металіст", як і обіцяли, приєднались до сьогоднішнього харківського Євромайдану, щоб захистити його від можливих нападів. У свою чергу "прославлені" на всю Україну місцеві "тітушки" теж виконали свої погрози, в всякому разі спробували. Крім політичної позиції харківських "ультрас", яка здивувала пару днів, на подив професійно спрацювала міліція, яка справді захищала право громадян.
19:23
У дніпропетровському торговельному центрі «Пасаж» з учорашнього дня на великому плазмовому екрані транслювали передачі загальнонаціонального "5-го каналу".