15:30
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8930-7.8960 грн/дол.
11:58
27 липня поточного року мало відбутися засідання Дзержинського районного суду Харкова у справі за позовом Сергія Яценка до Харківської міської ради про незаконність виділення земельної ділянки в міському Лісопарку для будівництва гольфового поля. Через неявку представника відповідача засідання перенесено на 14.30 12 серпня.
11:44
27 липня з Харкова до Києва мала рушити група прочан, що воліли взяти участь у хресній ході до річниці Хрещення України-Русі. Проте мікроавтобус з прочанами так і не зрушив з місця через заборону міліціянтів. Обласне УМВС побачило в учасниках духовної поїздки небезпечних екстремістів, що становлять загрозу життю і здоров‘ю московському патріарху Кірілу (Владіміру Ґундяєву), скандальний візит якого до України триває днями…
11:31
До Харківської обласної державної адміністрації вже надійшли листи від різних партій та громадських організацій з вимогою оприлюднити позицію місцевої влади щодо існуючих українських пам‘ятників Харкова та не допустити вирішення їх долі без широкого громадського обговорення.