09:49
Тарифи на житлово-комунальні тарифи по всій Україні будуть підняті з 15 жовтня. Про це в інтерв'ю "Сегодня" заявив міністр ЖКГ Юрій Хіврич.
09:10
Президентська кампанія кандидата Сергія Тігіпко була, насамперед, телевізійною картинкою. Виразний і приємний герой безперервних ток-шоу частково задовольнив масовий запит аудиторії на образ сучасного українського політика, тому й досяг великого електорального результату. Успіх на великому екрані надихає творців «Сильної України» і надалі працювати в жанрі виключно віртуальної політики.
17:57
Індія в 2011 році може почати виробництво планшетного комп'ютера, вартість якого, як передбачається, буде складати 35 доларів і може бути знижена іще щонайменше на 10 доларів.
14:04
Департамент виконавчої служби Мін'юсту наклав арешт на майно Дніпровського меткомбінату ім. Дзержинського, Алчевського меткомбінату і Краматорського металургійного заводу ім. Куйбишева. Про це повідомило інформоване джерело в Міністерстві юстиції, пише Обком з посиланням на Українські новини. За його словами, арешт був накладений у зв'язку з виконанням рішень судів по стягненню із зазначених підприємств боргів за сировину, що у сумі складають близько 1,7 млрд. гривень.