Аваков звільнив з посади Черьомухіна - волонтер

Четвер, 5 січня 2017, 17:26
Але за словами волонтера, високопоставлений поліцейський замість Харківщини може отримати іншу посаду в системі МВС
Аваков звільнив з посади Черьомухіна - волонтер

Про це харківський волонтер Роман Сініцин повідомив у своєму фейсбуці.

"...Вчора Аваков таки зняв Колю. Черьомухіна. Замглави харківської поліції. ... Уже сьогодні Коля приїхав в Київ. ...Колі уже шукають місце в системі.Цікаво, де Коля "вспливе" цього разу?", - повідомив волонтер.

Нагадаємо, що раніше Східний Корпус вимагав від керівництва харківського СБУ, поліції та керівника ХОДА зняти Миколу Черьомухіна. Звернення були надіслані до Начальника головного управління Національної поліції Харківської області Дмитрієва А. А., Начальника управління СБУ в Харківській області Крицина Е. В., Прокурора Харківської області Данильченка Ю. Б. та направлено інформаційний лист голові Харківської обласної державної адміністрації Світличній Ю. А. про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

Після цих зверненнь 1 грудня, близько 18.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони Олег Ширяєв разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини, під час руху Mitsubishi L200 почав підрізати ВАЗ, з якого пролунали постріли. Але засновник "Східного корпусу" та супроводжуючи його особи не постраждали.

Наступного дня під стінами облМВС пройшлов Пікет "Похорон справедливості",  присвячений Миколі Черьомухіну. Представники Східного Корпусу і Цивільного Корпусу  підійшли до будівлі управління Національної поліції Харківської області та поклали по дві гвоздики.

comments powered by HyperComments