Ми, ЄС, хочемо підтримати пані губернатора в її роботі по успішному впровадженню реформ - Мінґареллі

Середа, 21 лютого 2018, 12:06
21 лютого голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі перебуває з візитом у Харкові.
Ми, ЄС, хочемо підтримати пані губернатора в її роботі по успішному впровадженню реформ - Мінґареллі

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Ми розуміємо, що ті реформи, які реалізуються сьогодні в Харківській області за дуже складних обставин, ідуть дуже добре, - відзначив Хюґ Мінґареллі під час спільного брифінгу з головою ХОДА Юлією Світличною 21 лютого. - Харківська область є одним із найбільш динамічних регіонів в Україні. Тут надзвичайний науковий потенціал, хороші промислові передумови, у вас є прекрасні політичні. Ми, Європейський Союз, хочемо допомогти пані губернатору в її зусиллях. Ви можете розраховувати на підтримку ЄС».

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше, Хюґ Мінґареллі під час минулого візиту до регіону підкреслював, що Україна є пріоритетним партнером для Європейського Союзу. Він зазначав, що  Харківщина є одним з найпрестижніших регіонів Центральної Європи, де є багато активів, чудова науково-дослідницька спільноти нота, сильна промислова основа. 

Також він вже обговорював з губернатором Харківщини Юлією Світличною реалізацію спільних проектів та безпекові програми. Під час візиту до регіону 21-22 лютого мова йтиме про реформування, а також перспективи Харківщини щодо участі у пограмах Євросоюзу. 

comments powered by HyperComments