Гройсман: Робота Світличної викликає повагу

Четвер, 17 травня 2018, 15:29
Прем’єр-міністр задоволений роботою голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної.
Гройсман: Робота Світличної викликає повагу

Про це він повідомив під час прес-конференції в Харкові.

Він зазначив, що голова ХОДА Юлія Світлична, на його думку, посідає своє місце. Він підкреслив абсолютну відповідальність Юлії Світличної, яку вона демонструє під час виконання своїх завдань. Зокрема, Володимир Гройсман видылив економічну, інфраструктурну та соціальну галузі. 

Також Прем’єр звернув увагу на те, що в регіону цілком успішно проводиться ремонт доріг. 

«Харківщина - дуже класний регіон із величезним потенціалом, і наше завдання - просто допомогти його розкрити. У рамках децентралізації ми передали десятки мільярдів на місця. Це говорить про те, що відповідальність місцевої влади зростає», - наголосив прем’єр-міністр.

Він підкреслив також якісну роботу, яка проводиться в регіоні щодо реалізації державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт.

«Ми забезпечуємо чи не вперше житлом дітей-сиріт, які входять у доросле життя. Але одна справа - просто когось забезпечити, а інша справа – зробити це від душі, по-людськи. Те, як реалізується ця програма з минулого року в Харківській області, викликає повагу. Молодим людям надається житло з меблями, естетично оформлене. Ви на правильному шляху, у вас буде успіх», - сказав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, під час засідання колегії Міністерства соціальної політики України, яке сьогодні проходить у Харкові, Юлія Світлична зазначила, що за минулий рік позитивний фінансовий результат у харківській промисловості склав 4 млрд грн. Також мова йшла про запуск регіональних соціальних проектів та програм.

comments powered by HyperComments